Hoe leer je zelf SEO?

Hoe leer je zelf SEO?

De wereld van SEO (zoekmachineoptimalisatie) is altijd onderhevig aan veranderen. Zijn het niet de algoritmes van Google die roet in het eten gooien, dan is het wel de gigantische opmars aan concurrentie. Het is tegenwoordig haast onmogelijk om succesvol te zijn met jouw website zonder dat je inzet op SEO. Niet iedereen heeft echter de beschikking over grootse budgetten om de rankings in de zoekmachines te verbeteren. Dit artikel vertelt je meer hoe je zelf SEO leert. Op die manier kan jij zelf aan de slag met jouw eigen online vindbaarheid

Wat is SEO?

SEO is een acroniem (ofwel een afkorting die wordt uitgesproken als een woord), dat staat voor Search Engine Optimisation. SEO wordt in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. SEO omvat het geheel aan activiteiten dat je verricht om een website hoger in de resultaten van een zoekmachine terecht te laten komen.

Waarom zou je zelf SEO leren?

Sinds de opkomst en de razendsnelle ontwikkeling van het internet, hebben zoekmachines een steeds grotere rol gekregen. Haast iedereen bezoekt dagelijks wel eens Google, DuckDuckGo of Bing. Voor bedrijven is het cruciaal om dit digitale tijdperk hoog in de rankings van zoekmachines naar voren toe te komen.

Hoe leer je zelf SEO?

Het internet bevat veel informatie met tal van artikelen, video’s en whitepapers hoe SEO in grote lijnen werkt. Maar hoe pas je het nou écht toe? Hoe leer nu je écht zelf SEO? Met dat vraagstuk is SEOcademy opgestart. Met behulp van SEO-cursussen leren wij je stap voor stap wat jij moet doen om hoger in de zoekmachines terecht te komen en hoe jij je rankings kunt verbeteren. SEOcademy is totaal onafhankelijk en heeft geen commerciële belangenverstrengelingen met bepaalde tools die je dient aan te schaffen alvorens je SEO kunt leren.

Wil je meer weten over SEOcademy of heb je een vraag over onze cursussen? Nee dan gerust contact met ons op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *