Over SEOcademy

Wat is de SEOcademy?

SEOcademy is een e-learning platform waar je zelf SEO kunt leren. Met behulp van SEO coach Niels Dirkse begeleiden wij je door alle stappen die nodig zijn om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Het is ons doel om het voor iedere websitebeheerder of marketeer toegankelijk te maken om zelf hun vindbaarheid te verbeteren via zoekmachineoptimalisatie. 

Waarom SEOcademy?

Er zijn op internet talloze cursussen beschikbaar over SEO. Waarom zou je een SEO-cursus van SEOcademy volgen? Simpel. Omdat ik – Niels Dirkse – jou de handvatten geef die mij en mijn klanten helpen om hoger in Google te komen.

Al sinds 2010 ben ik actief in de zoekmachineoptimalisatie. Mijn toenmalige stagebedrijf verbaasde zich over het feit dat zij zo veel nieuwe telefoontjes kregen nadat de website was aangepast. Dat was het moment waarop ik wist dat SEO een grote waarde vertegenwoordigt.

"Met meer dan 11 jaar ervaring met zoekmachineoptimalisatie (SEO) leer ik jou hoe je jouw eigen website beter vindbaar maakt"

Ontwikkeld door:

Ontmoet jouw SEO coach

Maak kennis met de SEO coach op SEOcademy:

Niels Dirkse aan tafel

Niels Dirkse

Hoi, Ik ben Niels en ik help mensen leren meer te weten te komen over SEO.

Ik werk nu al meer dan 10 jaar in de online marketing industrie. In die tijd heb ik veel bedrijven geholpen hun verkeer te laten groeien met zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarom heet mijn bedrijf SEOcademy: we willen jou leren hoe je dat ook kunt doen!

Mijn favoriete onderdeel van mijn werk is het creëren van content en anderen iets leren over mijn vakgebied waar ik veel van weet. Het klinkt misschien vreemd, maar een van mijn dromen is om ooit auteur te worden - dus door deze bio te schrijven, ben ik al halverwege!

Ga zelf aan de slag met jouw vindbaarheid