Wil jij hoger in Google komen maar weet je niet goed hoe?

Zonder een sterke SEO-fundering zullen jouw rankings nooit hun potentieel bereiken. Zorg daarom dat je de hoofdlijnen van SEO (zoekmachineoptimalisatie) goed beheerst.

Kom hoger in Google door de basis te begrijpen

Weet waarop je moet letten om de positie van jouw website in de zoekmachines (Google) te verbeteren.

De cursus SEO Basisbeginselen maakt je wegwijs in de wereld van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Met behulp van een viertal modules, leer je stap voor stap meer over de basis van SEO.

Marktonderzoek_laptop

Voor wie?

Wanneer kies je voor de SEO Basisbeginselen?

Begrijp je nog niet goed hoe SEO werkt en wil je er graag meer over te weten komen?​

Komt jouw eigen website niet naar voren in de zoekresultaten?

Wil je meer te weten komen over SEO en meer bezoekers naar je website halen?

Leerdoelen en cursusinhoud

Dankzij de volgende onderdelen leer jij meer over hoe SEO werkt. Op die manier heb jij de kennis in handen om de rankings van jouw website in de zoekmachine te verbeteren.

1. Wat is SEO?

In de eerste module leer je meer over waar SEO voor staat. Je leert meer over waarom SEO belangrijk is en hoe jij er je voordeel mee kunt doen. Ook kom je meer te weten over zoekmachines, en leer je meer over de belangrijkste ranking factors van Google

2. Zoekwoorden

In de tweede module leer je meer over zoekwoorden; de basis van elke zoekopdracht. Zo gaan we in op wat voor soorten zoekwoorden er zijn. Daarna besteden we aandacht aan de zoekintentie en komen voorbeelden van goede zoekwoorden aan bod.

3. On-page SEO

In de derde module leer je meer over On-page SEO. Allereerst leer je meer over het begrip on-page SEO. Daarna gaan we aan de slag met 6 verschillende aandachtspunten waar jij rekening mee moet houden om jouw website hoger in Google te krijgen.

4. Backlinks

In de vierde en laatste module gaan we in op backlinks. Je leert meer over wat backlinks zijn en waarom ze zo belangrijk zijn. Ook kom je meer te weten over criteria van goede backlinks en leer je een drietal tips hoe jij aan nieuwe backlinks kunt komen.

Waarop mag jij rekenen?

De voordelen van SEOcademy in één oogopslag.

Jouw eigen certificaat

Doorloop jij de SEO Basisbeginselen succesvol? Dan ontvang jij jouw eigen, persoonlijke certificaat.

Theoretisch & praktisch

Een stukje theorie is van groot belang om de praktische basisbeginselen goed te beheersen.

Support

Kom je ergens niet aan uit? Onze helpdesk staat voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen.

Wat zit er inbegrepen in de SEO Basisbeginselen?

Waarom kies jij voor de SEO basisbeginselen?

4

Modules

30

Video's over SEO

100%

Gericht op SEO

1,5 uur

Uniek beeldmateriaal

Ontmoet jouw SEO coach

Maak kennis met de instructeur van de SEO basisbeginselen.

Niels Dirkse aan tafel

Niels Dirkse

Mijn naam is Niels en ik ben al ruim 4 jaar actief als SEO specialist en oprichter van SEO-bureau Nice to Lead You. Ik heb een schat aan ervaring en deel mijn kennis via mijn e-learning platform SEOcademy. Volg de SEO Basisbeginselen om meer over mij te weten te komen!

Onze klanten aan het woord

Vertrouw op de ervaringen van onze eerdere klanten en cursisten.

Mijn website zorgt al langere tijd voor gerichte en relevante contactaanvragen. Dit is mede te danken aan de wijze waarop Niels de site technisch heeft gebouwd en de inspanningen die hij verricht op het vlak van SEO.
Otto L.
Niels heeft veel kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie en komt met concrete en direct toepasbare adviezen. Daarnaast is hij betrokken en heeft passie voor het vak. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Walter J.
Niels heeft goede resultaten geboekt op het vlak van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ben je op zoek naar een goede online marketeer waar je op kunt bouwen? Dan zou ik Niels zeker aanbevelen!
Marnix H.

Leg de fundering van jouw SEO-succes!

Je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden. Dankzij SEOcademy heb jij de kennis in handen om jouw rankings in de zoekmachines te verbeteren.

Jouw informatie is veilig

100% Tevredenheidsgarantie.

Wij beschermen jouw privacy

Samenvatting bestelling tonen
€ 80,00
Product Subtotaal
Cursus SEO Basisbeginselen  × 1  80,00
Subtotaal  80,00
Totaal  80,00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Betaling

  • Betalen met je creditcard via Stripe.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Cursus SEO Basisbeginselen  × 1  80,00
Subtotaal  80,00
Totaal  80,00

Niet goed, geld terug garantie

Wij kunnen het ons niet voorstellen hoor, maar ben je niet tevreden over de SEO Basisbeginselen? Neem dan contact met ons op voor een niet goed, geld terug garantie

Deze online SEO training is geschikt voor jou als je meer te weten wilt komen over de gedachtengang achter zoekmachineoptimalisatie. Als je meer kennis wilt ontwikkelen over SEO, dan is dit de cursus die jou op weg helpt.

De SEO Basisbeginselen gaat in op de fundering van zoekmachineoptimalisatie. Je legt hiermee dus een stevige basis waar je mee aan de slag kan. Het is echter onmogelijk om alles over SEO te weten!

De SEO Basisbeginselen bevat ook over meer dan een uur aan beeldmateriaal waar wordt ingegaan op de theorie achter zoekmachineoptimalisatie . Ook zijn er verschillende hoofdstukken die meer op de praktijk ingaan.

Ja, je ontvangt na afloop van de SEO basisbeginselen een gepersonaliseerd certificaat dat je kunt gebruiken op jouw LinkedIn-profiel of dat je kunt vermelden in jouw CV.